luni, 2 noiembrie 2009

Sex, Drugs & Rock'n'Roll

Analiza pe text
Sex - bine venit oricand, bun in orice imprejurare, tematica larga...putem intreba pe d-l Bebe Mihaiescu daca avem nelamuriri. Un singur lucru vreau sa spun legat de acest subiect....foarte buna initiativa de a legaliza prostitutia..pana la urma se recunoaste a fi cea mai veche meserie din lume, si oricum , legala sau nelegala cel putin o data in viata apelezi la o "prostituata"...face it...asta e...si de ce sa nu avem bordeluri legale, cu fete sanatoase care au analizele la zi, cu cataloage de prezentare, cu bon de casa, intr-un mediu elegant?e mai bine sa le iei de la coltul strazii vai mama lor, purtand cu ele jumate din bolile cu "s" posibile(in cel mai bun caz)....uite olandezii baieti destepti...
Rock'n'Roll - a fost o miscare...inca ascult cu placere muzica aia...Elvis poate o sa apara pana la urma....dar pana una alta Regele a murit! Traiasca Regele!
Droguri - eeeee...aici situatia e un pic mai complicata. De ce? sunt al dracu de multe tipuri de droguri. Asa ca o sa scot din discutie drogurile gen cocaina, heroina, metamfetamina s.a. Despre pastile nici nu vreau sa incep discutia. O sa ma opresc la drogurile, deja ceva mai comune decat celebra "nuga" - marijuana si hasis. Conform dictionarului on-line Wikipedia cele doua forme de drog usor provin "din frunzele, tulpinile, semintele si florile uscate ale canepei (Cannabis Sativa)" si contin "THC (Tetra-hidro-cannabinol)" care cica e substanta psihoactiva...adica iti da la creieras, intr-un limbaj mai uzual. Adica e ca si cum ti-ai face in cap un studio de montaj in care poti face orice...de la reclame pana la videoclipuri , pana la adevarate capodopere cinematografice. Adica e posibil sa vezi toate personajele tale preferate din desenele animate care ti-au indulcit copilaria dansand pe mixul lui Hawtin si Dubfire intr-un club. Sau cel putin asa am auzit ca ti se poate intampla. In fine..efectele sunt diverse, difera de la o persoana la alta...pentru mai multe informatii exista crocodealear-ul de cartier( cu varianta lui de poveste), tovarasii( fiecare cu cate o povestioara si cu cateo morala) si Google-ul. Mda...tot pe Wikipedia am citit ca astea doua droguri usoare nu provoaca dependenta fizica, ci psihica. Pai si ce se intampla daca iti place prea mult sa il vezi pe Mickey Mouse urcat de boxa sau sa redefinesti pentru cateva ore universul in care traiesti.. Ce se intampla atunci? Eu nu zic acum ca nu e bine sau ca e bine sa incerci sau sa consumi doar ca cel mai bine e sa te informezi inainte, sa citesti cate ceva si sa iei aceasta decizie de unul singur. Adica tu. Nu ca iti spune Adita din fata blocului ca "mama ce marfa e". Cam astea sunt regulile de baza la fumat...zic eu...si daca s-ar respecta cat de cat nu am mai vedea manelisti fumati, persoane care stau prost cu psihicul fumate, si alte cazuri din astea tragi-comice. Oricum, in alta ordine de idei, cacaturile alea de weedshop-uri, magazine de vise, plante etnobotanice...cu alea nu e pont...trecand peste campania astora care vor sa le interzica dar care au angajat niste PR-isti de tot cacatul ( ca domne' s-au aruncat astia de la nu stiu ce etaj, ca au ajuns in coma la spital de la ele) initiativa este buna. Ar trebui interzise...si o spun cu mana pe inima. Unu la mana...natie de idioti ce suntem, noi fumam ce folosesc olandezii ca aromaterapie pentru casa. Doi la mana...nu stii ce contin...cumperi niste pliculete pe care scrie niste chestii(bantuieli) si le fumezi...e ca si cum ai trece printr-o intersectie cu ochii inchisi... Trei la mana...it fucks you up...pornind de la stare de spirit si terminand cu tusea pe care o dezvolti a doua zi.
Morala : "Daca tot faci ceva, fa cu cap" (similaritate dubioasa cu reclama la prezervativ...mentionez...fara legatura!)
P.S. Mentionez ca faptele, evenimentele si numele prezentate mai sus sunt pur fictive prezentandu-se ca un rod al imaginatiei mele si ca urmare a cercetarii a diverse articole pe aceasta tema si a discutarii acestei problematici cu diverse persoane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu